Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Καλωσορίσατε στο επίσημο blog της θεματολογίας "ΜΠΟΡΑΘ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ". Η θεματολογία αυτή αποτελείται απο τρία βιβλία: το πρώτο "Συνωμοσία", το δεύτερο "Συμμαχία" και το τρίτο "Επιστροφή". Τα τρία βιβλία έχουν εκδοθεί απο τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ και διανέμονται κεντρικά απο το βιβλιοπωλείο του ΟΣΕΛΟΤΟΥ αλλα και απο την IKKPRODUCTIONS

Βρίσκεστε λοιπόν σε έναν κόσμο διαφορετικό, έναν κόσμο φαντασίας. Απο εδώ μπορείτε να μαθαίνετε λεπτομέρειες, να συζητάτε επάνω στο κάθε βιβλίο, να ανταλλάσσετε απόψεις. Ευελπιστούμε πως κάθε μέρα θα μας δίνεται η δυνατότητα να επεκτείνουμε τον κόσμο αυτόν, τον κατά κάποιον τρόπο ''παράλληλο'', ώστε να μπορέσουμε να σκιαγραφήσουμε ένα πλήρες Σύμπαν, έναν πλήρη Κόσμο, ο οποίος δεν θα περιορίζεται μονάχα στα εκδοθέντα βιβλία.   

Η σελίδα θα ανανεώνεται ανα τακτά διαστήματα, προσφέροντας νέα δεδομένα κάθε φορά, με κριτήριο το κάθε βιβλίο το οποίο εκδίδεται. Για ευνόητους λόγους κάθε νέα ανάρτηση θα αφορά μόνον ό,τι έχει εκδοθεί κι όχι ό,τι πρόκειται να εκδοθεί.

Με αυτό το blog επιζητούμε να γνωρίσουμε στο ελληνικό κοινό, στους αναγνώστες φαντασίας έναν κόσμο διαφορετικό, πλασμένο εξ ολοκλήρου απο την αρχή και γραμμένο στην ελληνική γλώσσα, μια εν γένει προσπάθεια να γίνει λίγο πιο γνωστό το γεγονός οτι η Ελλάδα διαθέτει ανθρώπους που αγαπούν το φανταστικό.  

Αν είστε λοιπόν λάτρεις της περιπέτειας φαντασίας, αυτό το blog θα σας γνωρίσει με το τρέχον βιβλίο -ή καλύτερα, τα βιβλία- της θεματολογίας, καθώς και με οτιδήποτε έχει σχέση με το περιεχόμενό τους. Ακόμη, θα υπάρχουν tips και επισημάνσεις ανα βιβλίο, οι οποίες θα διατίθενται μέσω του blog, και θα αποτελούν παράλληλη ενημέρωση: κάτι σαν μια πύλη χωροχρόνου, η οποία θα τίθεται στη διάθεση του κοινού και η οποία θα ενέχει παράλληλες πληροφορίες, πάντοτε στο πλαίσιο του ήδη εκδοθέντος υλικού.

Για λόγους αξιοπρέπειας και γενικότερης ευπρέπειας απέναντι σε ένα πνευματικό έργο, η συμμετοχή και τα όποια σχόλια του κοινού θα ήταν καλό να γίνονται στα πλαίσια σεβασμού. Δεν θα αναρτώνται υβριστικά σχόλια, ή φραστικές επιθέσεις, ή ασχήμιες, ή άσκοπες ανταλλαγές περιττών χαρακτηρισμών ανάμεσα σε αναγνώστες. 

Σας ευχαριστούμε θερμώς για το χρόνο και την ευκαιρία που μας δίνετε να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα. 

Καλή διασκέδαση! 

Γιάννης Καμπουρόπουλος - Συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου