Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ - Το φώς στο παρελθόν τους.

Καλή σας μέρα φίλες και φίλοι!
Οδεύοντας πλέον μέσα στην Άνοιξη, κι έχοντας ήδη κλείσει 6 μήνες κυκλοφορίας της συνέχειας της τριλογίας "ΜΠΟΡΑΘ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ" (Συμμαχία / Επιστροφή), μια νέα ιδέα πλανάται. Αν υλοποιηθεί θα μοιάζει αρκετά με saga που έχουμε ξανασυναντήσει, αλλά θα έχει κάποιες μικροδιαφορές. 

Επι της ουσίας:
Υπάρχουν 4 μικρές ιστορίες που τις έχω ονομάσει "ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ" και οι οποίες αφορούν το παρελθόν των βασικών πρωταγωνιστών της τριλογίας. Βασίζονται σε αναφορές που έχουν ήδη γίνει μέσα στην Τριλογία και έχουν αναπτυχθεί με τρόπο τέτοιο, ώστε να σκιαγραφήσουν μια άλλη οπτική της ξεχωριστής πορείας των πρωταγωνιστών, μέχρι το παρόν της Τριλογίας. Φυσικά έχω φροντίσει να μην επαναλάβω με άλλα λόγια ό,τι έχει ήδη γραφτεί σε 700 σελίδες. Είναι ευνόητο πως όσοι έχουν διαβάσει το Έργο, δε θα δυσκολευτούν καθόλου να βρούν το σημείο εκείνο που συνδέει τις Ιστορίες με την Τριλογία.

Ο σκοπός αυτών των ιστοριών είναι η σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν των πρωταγωνιστών, καθώς ο σκοπός της τριλογίας δεν ήταν να μας διαφωτίσει για ένα πρόσωπο και την καθημερινότητά του (παρελθοντική και παροντική), ούτε να υπεραναλύσει άλλες καταστάσεις.

Μέσα στις "Αναμνήσεις..." αυτές, εκτός απο τουλάχιστον δύο βασικούς ήρωες ανα ιστορία, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα της τριλογίας, όπως και πρόσωπα τα οποία δεν αναφέρονται εκεί. Με τον τρόπο τους, ωστόσο, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.


Μείνετε σε επαφή!