ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ...

Ο Γιάννης Καμπουρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε ηχολήπτης κινηματογράφου -ηχολήπτης γενικώς- και διευθύνει τη δική του επιχείρηση παραγωγής audio books και μουσικής, την ikkproductions.
Ασχολήθηκε με τη μουσική -και ασχολείται ακόμη- και διετέλεσε lead singer του συγκροτήματος CLOSER το διάστημα Φεβρουαρίου 1999-Οκτωβρίου 2002. Τώρα έχει δικό του προσωπικό σχήμα, και ετοιμάζει νέο υλικό, το οποίο θα εκδοθεί απο την ikkproductions.
Αν και ασχολούμενος κυρίως με τη μουσική, ο Γιάννης Καμπουρόπουλος έτρεφε έναν πόθο, ή ίσως διαφορετικά, ένα "χούι": του άρεσε να πλάθει ιστορίες. Απο μικρός ζωντάνευε με τη φαντασία του ήρωες και γεγονότα, άλλοτε επηρεασμένα απο την παγκόσμια Ιστορία, άλλοτε απο παραμύθια, κι άλλοτε απο την καθημερινότητά του.
Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε οτι κάπως έπρεπε να καταγράψει αυτή την ''εμμονή'' του, κι έτσι προχώρησε παραπέρα.
Το πρώτο του συγγραφικό πόνημα με τίτλο "Ματθαίος, 1912-1913" και η συνέχειά του "Βασιλικός Αετός" δεν θα εκδοθεί, καθώς αποτελεί πρωτόλειο. Η πιο σημαντική -και παρθενική του- δουλειά είναι η τριλογία "ΜΠΟΡΑΘ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ", βασισμένη στην ομολογουμένως καλπάζουσα φαντασία του.

Το πρώτο βιβλίο της τριλογίας με τίτλο "Η Συνωμοσία" εκδόθηκε απο τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ και τώρα βρίσκονται στο τελικό στάδιο πριν την έκδοση το δεύτερο και τρίτο βιβλίο.