Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 Οι νέα σειρά, με τίτλο "ΣΕΙΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ SAGA" έχει σκοπό να διαφωτίσει πτυχές του Σύμπαντος του Saga των Μπόραθ, μέσα από τις επί μέρους, παλαιότερες βέβαια, περιπέτειες επιλεγμένων πρωταγωνιστών. 

Συνήθως, θα ταξιδέψει ο αναγνώστης κάποια χρόνια της ζωής τους πίσω, να τους γνωρίσει καλύτερα, όταν ήταν νέοι, τον καιρό που προετοιμαζόταν η πορεία τους, όπως εξιστορείται πια, μέσα στα πλαίσια των επί μέρους τριλογιών. Μαζί με αυτά τα πεπραγμένα, θα γνωρίσει και λεπτομέρειες που δεν σκιαγραφούνται στις καθ'αυτές τριλογίες, επειδή ο άξονας δράσης προβλέπει επικέντρωση σε άλλα στοιχεία. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία, οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες να αποκτήσουν μια πιο έντονη υπόσταση, ξεφεύγοντας λιγάκι από το "χάρτινο" περίγραμμά τους. 

Έτσι, κοντά σας θα βρίσκονται, σε ψηφιακή μορφή, οι εξής τίτλοι: 

"Λέφε Τούλμεερ" - Η δράση του ευφυούς επιστήμονα-τυχοδιώκτη, λίγο πριν γίνει ο "Λέφε Τούλμεερ" της κεντρικής Τριλογίας· η γνωριμία του με τους πειρατές Βάλκραμ και η εμπλοκή του με τους Σφετεριστές. 

"Φέρια και Σόλεσερ" - Η γνωριμία των δύο νέων αθλητών, στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Συστήματος και η ένταση του θρυλικού αγώνα, που ανύψωσε στο βάθρο του νικητή τον έναν και έκανε αγαπημένο φίλο τον άλλο. 

"Τία Μάρκοες" - Περισσότερα για αυτήν, μετά την έκδοση της Τριλογίας sequel "ΝΕΜΟΥΙΣ". 

"Ννοκκ και Φόλλο" - Περισσότερα γι'αυτούς, μετά την έκδοση της Τριλογίας sequel "ΝΕΜΟΥΙΣ". 

Και το ΒΙΒΛΙΟ biopic με τίτλο "Σέτια Κλόες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου